Leto 2016 skozi oči AvtoNasvetov

Vsak začetek novega koledarskega leta prinaša nove cilje in nove izzive tako pri vsakemu posamezniku kot tudi pri ekipi AvtoNasvetov. Prav ta ekipa vam želi tekom prihajajočega leta ponuditi še več strokovnega in objektivnega znanja na področju avtomobilizma in morda še kje ….

S koncem leta 2016 smo upihnil četrto svečko in se že veslimo pete. V letu 2016 smo za vas in v sodelovanju z naši zvestimi partnerji (Adel, Auto Bild, MTL CarGarage, AvtoArena.com, Siol.net, Žurnal24,…) pripravili preko 100 novih strokovnih člankov katerih število želimo v prihajajočem letu še povečati.

Nagrada za naše uspešno delo so vaši ogledi, delitve, spodbudne besede in prošnje po izdelavi člankov pregleda zanesljivosti posameznega vozila, ki se še ne nahaja v našem arhivu. Ravno to so tisti ‘cukrčki‘, ki ti vsakič znova prinesejo nov zagon in potrditev, da delamo dobro. Prav tako nas veseli, da je koncept AvtoNasvetov med mediji dobro sprejet, na kar nakazujejo mnoga sodelovanja z večino le teh.

V letu 2016 smo na strani AvtoNasvetov beležili krepko preko 1.000.000 ogledov za kar se vsakemu izmed vas prav lepo zahvaljujemo.

Kljub temu, da predstavljajo članki o pregledu zanesljivosti vozil glavnino vseh člankov na portalu AvtoNasveti se tisti najbolj brani nahajajo pod zavihkom nasveti.

V letu, ki se je poslovilo so vas najbolj zanimali članki na temo testov zimskih in letnih pnemvmatik.

Letne zimske gume

Od tehničnih vsebin so po ogledih prednjačili članki, ki obravnavajo problematiko s katero se pogosto srečujejo lastniki dizelskih motorjev: DPF filtri, EGR ventili in Dvomasni ter enomasni vztrajniki.

Dpf filterblindiranje, dim, dimljene, dizel, dušikovi oksidi, EGR ventil, emisije, ERG, napaka, nasveti, NOX, odpoved, okvare, problem, sajavost, saje, zapacan, zapacanost

Težave z vztrajniki
Kar se pa tiče člankov na temo pregleda zanesljivosti posameznega vozila je glede na oglede daleč pred vsemi članek, ki obravnava Volkswagen Passata 6. generacije. Sledijo mu članki na temo zanesljivost Renault Clia 3. generacije, Megane-a 2. generacije, Volkwagen Golf 6. generacije in BMW serije 3 (E90) .

Gledano po avtomobilskih znamkah pa vas najbolj zanimajo članki o Volkswagnu, Renaultu in BMW-ju.

Volkswagen
Volkswagen
Renault
Renault
BMW
BMW

Avtonasveti so zgodba, ki zaradi svoje specifike ne bo nikoli zastarala za kar se bomo v prvi vrsti trudili mi na drugi strani pa potrebujemo tudi vas, da nas boste na tej poti spremljali in nas priganjali, saj bomo lahko samo skupaj še večji in še boljši.

Srečno in uspešno 2017.

Vaša ekipa Avtonasveti.com

Tom Pleskovič
Tom je urednik portala AvtoNasveti. Že od samega začetka je s svojim strokovnim znanjem vedno v iskanju pravih informacij za naše bralce. Kot univerzitetni diplomirani inženir strojništva je tudi velik tehnični poznavalec. Kot strasten avtomobilist je gonilna sila portala in avtor številnih strokovnih člankov iz področja zanesljivosti vozil.