Načela in vrednote

Kot strokovni avtomobilski portal Avto Nasveti pri svojem raziskovalnem delu postavljamo zgled in standarde raziskovanja. Bralcem prikazujemo pregledne rezultate, ki so plod znanstvenega raziskovanja in z njimi pripomoremo k večji osveščenosti o zanesljivosti vozil. Pri vsebini skrbimo za strokovnost, neodvisnost, učinkovitost, objektivnost, zanesljivost, odgovornost in sodelovanje. Vsebino pripravljamo z namenom doseganja najbolj zanesljivih podatkov o zanesljivosti vozil, ki temeljijo na znanstveni analizi.

Glavno vodilo pri sestavljanju vsebine je približevanje informacij končnemu kupcu. Informacije o tipičnih napakah poznajo serviserji, avtohiše, prodajalci rezervnih delov, spletni portali, forumi,.. Pot do preverjenih informacij pa ni kratka. Na podlagi študije tuje literature (Autobild, Auto Express, Cardisiac, Whatacar) sestavimo tipične napake posameznih serij vozil glede na  vrsto okvar (hujše okvare, elektronika, napake na karoseriji, napake v notranjosti). S pomočjo partnerskih serviserjev Euroservis ta seznam napak dopolnimo.

avtonasveti-delo

Članke se nato opremi s primernimi fotografijami in objavi na slovenski različici portala. Pot do najpogostejših napak je tako preprosta in je oddaljena le nekaj klikov. Vse napake so preprosto zbrane na enem mestu in ni potrebe preiskati vseh domačih ter tujih forumov, da pridete do teh nadvse pomembnih podatkov.

V treh korakih do članka

Za objavo tipičnih napak lahko o znamki kmalu ustvariš napačen vtis. Sploh, če objavljaš vsako, tudi nepreverjeno informacijo. Tega se pri portalu AvtoNasveti.com še kako zavedamo. Vsebino tako ustvarjamo v treh korakih.

Samo s preverjenimi informacijami lahko našim bralcem zagotovimo kvalitetno vsebino in pomoč pred nakupom rabljenega avtomobila. Naša naloga je, da obogatimo znanje naših bralcev s kakovostnimi informacijami o posameznem modelu.