Kaj smo?

Smo prvi slovenski spletni portal namenjen informacijam o zanesljivosti in seznanjanju s tipičnimi težavami posameznih vozil. Bralci portal Avto Nasveti razumejo kot zaupanja vreden avtomobilski portal. Hkrati smo največji in najbolj obiskan strokovni avtomobilski portal v Sloveniji. Naše delo temelji na preverjenih in strokovnih informacijah, ki bralcem omogočajo kvalitetne članke z dodano vrednostjo.

avtonasveti-kaj-smo

Naša vizija in poslanstvo

Naše poslanstvo:
„Izboljšati poznavanje rabljenih vozil pred nakupom in širjenje znanja o zanesljivosti vozil.”

Z vzpostavitvijo portala Avto Nasveti omogočamo bralcem pregledno, izjemno enostavno in kvalitetno podajanje informacij v zvezi z zanesljovostjo vozili.

Naša vizija:
„Ostati največji strokovni portal z informacijami o zanesljivosti vozil na področju Slovenije.“

Baza znanja

Naša baza znanja je sestavljena iz kakovostnih tujih spletnih virov – Autobild (Nemčija), Auto Express (Velika Britanija), Caradisiac (Francija), Whatacar (Velika Britanija) in obsežne lastne raziskave. Raziskave opravljamo s preverjanjem informacij pri avtohišah, serviserjih in prodajalcih rezervnih delov. Na ta način dobivamo preverljive informacije, ki so kupcu rabljenega avtomobila ogromnega pomena. Iskanje informacij o napakah avtomobilov posamezne generacije je tako z našo pomočjo postalo izjemno enostavno.

Ekipo strokovnjakov sestavljajo diplomanti strojne fakultete  (s poglobljenim znanjem iz avtomobilskega področja), veriga trgovcev z rezervnimi deli in serviserji z direktnim praktičnim znanjem, ekipa za trženje oglasnega prostora in strokovna služba za pregled besedil z znanjem s Fakultete za družbene vede. Skozi nenehno neformalno izobraževanje našega osebja in prebiranjem tuje strokovne literature iz tega področja, ustvarjamo kvaliteten kader, ki lahko svetuje o rabljenih vozilih.