Avto Nasveti

Sistem AvtoNasveti.com  je postavljen po tujem vzoru, kjer vsak strokovnjak iz svojega področja prispeva svoj delček znanja k celotni zgodbi. Končna vsebina vsebuje samo preverjene informacije o težavah, napakah in vpoklicih vsakem posameznem modelu.

Kontakti

Marketing, PR in oglaševanje:
e: press@avtonasveti.com

Uredništvo:

Splošne informacije
e: info@avtonasveti.com

Glavni in odgovorni urednik
Tom Pleskovič
e: tom@avtonasveti.com

 

Osebna izkaznica

lastnik portala in celotne vsebine:
AvtoNasveti, svetovanje in spletno oglaševanje, Tom Pleskovič s.p.

DŠ.: 55647995

MŠ: 8588929000

Pravno opozorilo – povzetek

Celotno spletno mesto in tudi vse pravice v zvezi z njim so v lasti družbe AvtoNasveti, svetovanje in spletno oglaševanje, Tom Pleskovič s.p.. Oblika in vsebina spletnega mesta sta zaščiteni z veljavnimi zakoni o intelektualni lastnini in AvtoNasveti, svetovanje in spletno oglaševanje, Tom Pleskovič s.p. je nosilec te intelektualne lastnine. Za vsako kopiranje, bodisi v celoti bodisi delno avtomatsko velja, da ga morajo odobriti lastniki.

AvtoNasveti, svetovanje in spletno oglaševanje, Tom Pleskovič s.p. ne more jamčiti, da so informacije, predstavljene na tem spletnem mestu, popolne in dokončne. V vsakem primeru so podatki navedeni samo v informacijo brez kakršnegakoli izrecnega ali vsebovanega jamstva. Kljub svoji skrbi za stalno dopolnjevanje tega spletnega mesta Avto Nasveti ne more biti odgovoren za posledice sprememb zakonov ali predpisov, sprejetih po objavi tukajšnjih informacij na spletu.
Poleg tega AvtoNasveti, svetovanje in spletno oglaševanje, Tom Pleskovič s.p. ne more biti odgovoren za dogodke ali škodo, ki lahko kakorkoli nastanejo na osnovi možne interpretacije in/ali uporabe teh informacij ali jih povzročijo napake ali opustitve. AvtoNasveti, svetovanje in spletno oglaševanje, Tom Pleskovič s.p. si tudi pridrži pravico, da spremeni, dopolni ali izbriše katerokoli vsebino spletnega mesta.

Vse vsebine na tem spletnem mestu (fotografije, slike, blagovni znaki, logotipi, besedila, video posnetki, igre) so zaščitene z avtorskimi pravicami. Blagovni znaki in logotipi, ki se pojavljajo na spletnem mestu, so registrirane in zaščitene blagovne znamke. AvtoNasveti, svetovanje in spletno oglaševanje, Tom Pleskovič s.p. dovoljuje prenos kopije informacije s tega spletnega mesta na začasno mesto shranitve izključno za zasebno uporabo in pod pogojem, da ne izbrišete, odstranite, popačite ali prilagodite strani ali vsebine in ne spremenite nobene avtorske pravice, logotipa ali drugega znaka kot npr. simbolov za avtorske pravice ali druge zaščitene pravice (npr. ‘®’ ali ‘©’), digitalnih prstnih odtisov ali drugih tehničnih načinov identifikacije.

Celotno pravno opozorilo si preberite tukaj.