adel

ADEL Avtodeli

Podjetje Adel d.o.o.

adel-logo

je vodilno podjetje na področju prodaje in distribucije kakovostnih ORIGINALNIH in ORIGINALOM ENAKOVREDNIH rezervnih delov v Sloveniji. Naši dobavitelji so največji svetovni proizvajalci avtomobilskih delov, njihovi izdelki pa so prisotni v številnih PRVIH VGRADNJAH vozil. S tem vam zagotavljamo samo najbolj KAKOVOSTNE rezervne dele in najboljšo storitev na področju servisiranja in vzdrževanja vseh vrst znamk osebnih vozil.

Podjetje Adel d.o.o. je tudi član mreže GAU ADRIA, ki deluje na področju južne Evrope in je članica široke mednarodne mreže distributerjev rezervnih delov v Evropi – GROUP AUTO INTERNATIONAL. S tem na slovenskem trgu še dodatno zvišujemo kakovost ponudbe avtomobilskih rezervnih delov in skrbimo za visok nivo servisnih storitev.

Prednosti ADEL Avtodelov:
1.  kakovostni rezervni deli za vse znamke in starosti vozil
2.  učinkovita logistika
3.  dobra pokritost slovenskega trga
4.  strokovno znanje in stalna izobraževanja

Prodajna mesta:
S svojimi 22-imi poslovalnicami smo prisotni po vsej Sloveniji, s stalnim širjenjem naše ponudbe pa si prizadevamo k vedno boljši pokritosti trga in s tem čim lažji dostop naših kupcev do avtodelov, ki jih potrebujejo za varčno vzdrževanje in popravila svojega vozila.

Vabimo vas, da poiščete najbližjo trgovino z avtodeli  in za natančnejše informacije pokličete naš klicni center na 01/ 583 03 30.

Želimo vam varno, varčno in udobno vožnjo.
Adel avtodeli