euroservis

Servisna mreža EUROSERVIS

euroservisAvtoservisna mreža EUROSERVIS je del globalne svetovne mreže EUROGARAGE, ki jo trenutno predstavlja 4000 servisov širom Evrope ter Južne Amerike. Slovensko mrežo sestavlja skupina neodvisnih servisov, ki so bili skrbno izbrani na podlagi njihovega preteklega dobrega dela in v skladu s kriteriji celotne svetovne mreže.

ZAKAJ NAS IZBRATI

Kvalitetna avtoservisna storitev za pošteno ceno je naš slogan in vodilo. Zagotavljamo ga z:

  • mrežo servisov po vsej Sloveniji,
  • strokovno usposobljenim kadrom,
  • vrhunsko opremljenimi servisnimi delavnicami,
  • vgradnjo rezervnih delov originalne kvalitete in
  • poštenim odnosom do strank.

Na odločitev, da v Slovenijo pripeljemo ta avtoservisni koncept, je možno vplivala Uredba o skupinskih izjemah (USI) 1400/2002/EC, ki je začela veljati 1. oktobra 2002 in leta 2010 vključila še dodatna določila. Uredba je zakonodajni okvir za distribucijo motornih vozil in njihovo servisiranje. Prav tako vsebuje pomembne določbe za avtomobilski poprodajni trg. Cilj USI je ustvariti večjo konkurenco tako na prodajnih in servisnih trgih kot tudi na trgih za dobavo rezervnih delov. Evropska komisija tako želi ohraniti pravico voznikov, da imajo pravico svoja vozila servisirati, vzdrževati in popravljati v servisnih delavnicah po lastni izbiri in po konkurenčnih cenah. To pomeni, da vozil v garancijskem roku ni nujno potrebno servisirati le v pooblaščenih servisih.

 

7 prednosti skupine EUROSERVIS

V Sloveniji se avtoservisna dejavnost deli na 2 sistemska sklopa. Prvi so pooblaščeni servisi proizvajalcev vozil, drugi pa neodvisni mehaniki. Mreža EUROSERVIS pa je edinstven koncept, ki vam ponuja le najboljše lastnosti obeh zgornjih sklopov: vrhunsko vzdrževanje in popravila vašega vozila po pošteni ceni.

Kakšne so torej naše prednosti?

1. NIŽJE CENE SERVISIRANJA, saj vam vozila ni potrebno servisirati na pooblaščenih servisih, katerih storitve so praviloma dražje.

2. ZAGOTOVLJENA GARANCIJA PROIZVAJALCA VOZILA, saj vam kljub izbiri EuroServis-a le-ta ne preneha veljati.

3. VGRADNJA ORIGINALNI REZERVNIH DELOV PO NIŽJIH CENAH, saj dobavitelji rezervnih delov prve vgradnje lahko zdaj tudi samostojno nastopajo na trgu s svojimi blagovnimi znamkami in ne pod imenom precenjenih blagovnih znamk proizvajalcev avtomobilov.

4. HITRA STORITEV, saj so EuroServis-i vključeni v distribucijsko mrežo rezervnih delov GroupAuto International, ki servise na dnevni bazi zalagajo s potrebnimi avtodeli.

5. USPOSOBLJENI SERVISERJI IN TEHNOLOŠKO OPREMLJENE DELAVNICE, saj morajo Euroservisi izpolnjevati predpisane kvalitativne kriterije.

6. ENOLETNO JAMSTVO NA KUPLJENE REZERVNE DELE IN OPRAVLJENE EuroServis-ne STORITVE, saj smo prepričani v njihovo kakovost.

7. SERVIS V BLIŽINI VAŠEGA DOMA, saj lahko izbirate med EuroServis-i iz različnih regij Slovenije. Kliknite za zemljevid in si izberite svojega.